Terug naar overzicht

Huwelijksaanzoek op Avans: Ze zegt ja!

aanzoek-max-1a

De liefde hangt in de lucht op Avans in Den Bosch. Mehmet Ciftci vroeg tijdens zijn diploma-uitreiking zijn vriendin ten huwelijk. Onder luid applaus en met 150 rode rozen in haar armen zei ze volmondig ja.

Docent Hans Gruijters waarschuwde het publiek al voor een heuse uitsmijter, ‘een slotact die heel bijzonder belooft te worden’. En nadat de groepsgenoten van Mehmet met hun diploma Bedrijfseconomie in de hand het podium verlieten, nodigde hij zijn vriendin uit zich bij hem te voegen. Op één knie stelde hij de vraag: ‘Wil je met me trouwen?’ Haar antwoord was een duidelijke ja.

aanzoek-max-1

Docent René Warnaar sloot de ceremonie af met de woorden: ‘Zo’n romantisch einde zie je maar zelden bij bedrijfseconomische uitreikingen. Ik wens het toekomstig bruidspaar heel veel geluk toe.’

Punt. Of had jij nog wat?

Shardha Bhikhi

Wow... mooi & origineel. Veel geluk samen!

2015-07-10 22:02:32

Diana karoyan

Ah wat leuk, gefeliciteerd :)

2015-07-10 15:55:18

Meer lezen?