Terug naar overzicht

Avans genomineerd voor Beste Werkgever 2015

Avans is voor de tweede keer genomineerd voor de titel Beste Werkgever van Nederland. Samen met tien andere onderwijsinstellingen dingt de hogeschool op 6 oktober mee naar de titel van Beste Werkgevers Awards 2015.

Ieder jaar doet Intermediair onderzoek naar werkgeverschap in Nederland. Medewerkers worden gevraagd naar: organisatietevredenheid, baantevredenheid, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De score toont aan hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren.

In 2013 de winnaar
In 2013 stond Avans op de zesde plaats van de Beste Werkgevers en was de winnaar in de sector non-profit/onderwijs met een score van 8,3. Dit jaar neemt de onderwijsinstelling het op tegen:

Deltion College
Grafisch Lyceum
Utrecht Hoornbeeck
College Koning Willem I College
Noorderpoort
ROC Friese Poort
ROC van Twente SintLucas
Scholengemeenschap De Rooi Pannen
Wageningen UR

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?