Avansstudent wint gouden schoenen Dafne Schippers

Hoe vaak gebeurt het dat je echt iets wint met een winactie op Facebook? Communication & Multimedia Designstudent Laura van Oyen viel dinsdag wél in de prijzen. Zij won de witte hardloopschoenen van Dafne Schippers, die de atlete droeg tijdens het wereldkampioenschap atletiek.

‘Wauw! Ik ben opgegroeid met atletiek en het lijkt me fantastisch deze schoenen te winnen. Grote voorbeelden (als jij) motiveren me om nog meer te trainen en mijn best te doen voor wedstrijden en dat gaat me op deze schoenen zeker lukken!’ schreef de 22-jarige student bij de Facebookactie. Schippers verlootte de schoenen waarmee ze in Peking zilver op de 100 meter sprint en goud op de 200 meter sprint pakte. Ze koos Laura uit ruim zeshonderd reacties.

Laura the winner of my Beijing WC shoes,enjoy the shoes!#sofast Nike RunningM'n WK schoenen hebben hun bestemming bereikt,veel plezier ermee@Laura!#sofast

Posted byDafne Schipperson vrijdag 18 september 2015