HBO Intro Den Bosch: een echt festivalgevoel

Wat jarenlang op de Markt in Den Bosch maar niet wilde lukken en ook op het plein bij het Koning Willem I College nooit echt van de grond kwam, lijkt op de nieuwe locatie van het HBO Intro festival in Den Bosch wel te gebeuren: een sfeervol studentenfestival.

hbo intro den bosch 2016 a-max

Happy hour
    Ongeveer 2.750 Bossche studenten vonden hun weg naar het Residentieplein aan de Onderwijsboulevard. Opvallend dit jaar was dat voor 19.00 uur al zo’n 1.500 bezoekers binnen waren. Een teken dat de organisatie er goed aan gedaan heeft een happy hour te introduceren (van 17 uur tot 19 uur werden munten verkocht voor 1,50 euro in plaats van 2 euro) en het cateringsaanbod uit te breiden te en opzichte van voorgaande jaren.

Sfeervolle hang out
    Erg sfeervol was ook de hang out waar verschillende jongerenorganisaties, culturele instellingen en anderen zich konden presenteren aan de bezoekende studenten. Concertzaal W2 hield een silent popquiz, diverse politieke jongerenpartijen gingen het gesprek aan en dat andere leuke gratis Bossche festival B-There bouwde alvast een eigen feestje inclusief eigen podium.

hbo intro den bosch 2016 b-max
    Zoals gebruikelijk in Den Bosch stonden er veel DJ’s op het podium, maar allemaal met een eigen sound. Van de jongens van Rave van Fortuin tot aan de afsluiters van het Puinhoop Kollektiv: de studentenmeute bleef aan een stuk doorfeesten.

hbo intro den bosch 2016-max
    De verbeterde aankleding, catering en line-up zorgden voor een echt festivalgevoel. Een editie waar de organisatie de komende jaren op kan voortbouwen.

De redactie van Punt heeft veel foto’s gemaakt, die kun je bekijken, taggen, liken en delen op Facebook.

Facebook album

Posted by Punt Avans on 2015-09-04 12:08:42