Terug naar overzicht

Huid op huid: bovennatuurlijke thriller met razend spannend plot

Kepler kan wisselen van lichaam door iemand aan te raken. Meestal beschouwt hij die geleende lichamen als een hobby, maar soms raakt hij aan ze gehecht, zoals aan Josephine. Maar dan wordt Josephine beschoten en Kepler kan net op tijd van lichaam naar lichaam springen om te ontkomen aan de organisatie die jacht maakt op hem en andere geesten.

Geesten
De Britse Claire North heeft met haar tweede boek een snelle thriller geschreven die bol staat van het bovennatuurlijke, maar nooit al te zweverig wordt. Toch is Huid op huid niet zo sterk als North’s debuut De eerste vijftien levens van Harry August. Helaas weet ze de meeste personages in deze tweede roman niet meer diepgang te geven dan wat ze zijn: geesten. Gelukkig is het plot wel razend spannend.

Eeuwig leven
Wat zou jij ervoor over hebben eeuwig te leven? Wat voor leven zou jij willen leiden? Dat zijn de wezenlijke vragen die North oproept. Dat dit gepaard gaat met spectaculaire actie is mooi meegenomen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?