Terug naar overzicht

Doe het licht aan bij NAC en win 5.000 euro

Het ‘Avondje NAC’ bestaat 40 jaar. Reden voor hoofdsponsor CM om een wedstrijd in het leven te roepen voor de ontwikkelaars van apps. Inzet: 5.000 euro.

In 1975 zijn er lichtmasten geplaatst bij het stadion van NAC aan de Beatrixstraat. Vanaf dat moment speelt NAC de thuiswedstrijden vooral ’s avonds: het begin van het roemruchte ‘Avondje NAC’. Op 11 december viert NAC 40 jaar licht in het stadion. Om dat te vieren wil men de smartphones van alle bezoekers inzetten voor een spectaculaire lichtshow.

Sfeerverhogend
Hoofdsponsor CM roept deelnemers op een app te ontwikkelen die er voor zorgt dat de telefoon inzetbaar is om op afstand met de telefoonfuncties gave dingen uit te voeren. Het mag met de zaklampfunctie, het scherm, de trilfunctie en de luidspreker. Naar eigen inzicht kun je sfeerverhogende functionaliteiten toevoegen! Bijvoorbeeld: Laat de lampen synchroon knipperen, toon teksten van de bekende NAC-liederen op het scherm, laat de B-Side om de beurt flashen met VakG etc…

Je hebt tot 15 oktober de tijd om je aan te melden voor de wedstrijd en tot 15 november om te ontwikkelen. Kijk voor meer het deelnameformulier en meer informatie op https://get.cm.nl/devchallenge/.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?