Geen vlees in de Avansrestaurants, wel spelletjes

Geen vlees eten, maar wel bordspelletjes spelen. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Avans. Daarom organiseert de hogeschool van 5 tot 9 oktober de Week van de Duurzaamheid. Hier een aantal van de activiteiten.

(Openen in Chrome)

• Mooi initiatief van Avans, echter zie ik nogsteeds geen enkele optie zonder dierlijke producten! Zuiver en eieren vallen in dezelfde non-duurzame categorie als vlees! Als je het dan doet, doe het dan ook goed.

• Gelukkig zit de Subway hier tegenover, want aan deze linkse betutteling ga ik niet meedoen.

• Teleurstelling en betutteling dat is het eerste wat bij mij opkomt als ik dit lees. De arrogantie van een hogeschool door te menen mij te moeten voorschrijven wat ik wel of niet kan eten. Morgen weer een broodje rookworst!

• Dan ben ik benieuwd naar de resultaten van de verkoop van die dag. Soep zonder ballen is hetzelfde als een bh aan de waslijn, het mooiste is eruit.