Terug naar overzicht

Win kaarten voor Matt Simons in W2

Zijn optredens in Amsterdam en Zwolle zijn al uitverkocht, maar voor de show van singer-songwriter Matt Simons in poppodium W2 kun je bij Punt nog twee kaarten winnen! De New Yorker treedt 27 oktober op in Den Bosch.

Matt Simons breekt begin 2013 door in Nederland als zijn single ‘With You’ wordt gebruikt tijdens een veelbesproken scène in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens gaat het snel met de Amerikaan. Hij tekent een contract bij Sony Music Nederland, scoort met ‘With You’ een top 10-hit en zingt met Nick Schilder (die van Simon) een heus kerstduet. Dit jaar scoort hij opnieuw een hit, met de remix van zijn ‘Catch & Release’.

Winnen?
Wil jij kans maken op twee kaarten voor het optreden van Matt Simons? Stuur dan voor 20 oktober het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Welke Nederlandstalige hit coverde Matt Simons eerder dit jaar bij Giel Beelen op 3FM?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?