Terug naar overzicht

Bussen naar Avans Breda overvol, extra bussen toegezegd

bus-maxDe bussen in de regio Breda zijn overvol, zo blijkt uit het meldpunt van Reizigersoverleg Brabant. Vooral lijnen 326 en 327 worden genoemd. Beide stoppen bij Avans.

Ook uit een poll van Punt bleek dat vooral Bredase studenten te kampen hebben met overvolle bussen.

Extra bussen
Reizigersoverleg Brabant begon het meldpunt eerder deze maand om voor Arriva inzichtelijk te maken waar in de provincie echte knelpunten zaten. In totaal zijn 139 meldingen binnen gekomen en heeft Arriva toegezegd de dienstregeling in Breda vanaf 13 december uit te breiden met extra bussen.

In de ochtendspits komen er twee extra ritten vanaf het Centraal Station en in de ochtendspits en brede middagspits meer ritten op de Brabantliner van en naar Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk en Utrecht. Ook komen er extra reismogelijkheden naar en van Oosterhout.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?