Terug naar overzicht

Student van het Jaar: nomineren kan nog

svhj_max
Welke Avansstudent viel dit jaar op? Wie liep net wat harder dan de rest? Wie maakte het verschil? Punt organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing van de Student van het Jaar.

Het is geen populariteitsverkiezing, maar een blijk van waardering. Denk aan een student die uitblonk in zijn of haar sport, een student die uitzonderlijke studieresultaten behaalde of die zich inzette voor anderen. Iemand die een vereniging leidde of een bijzonder project uitvoerde.

Nomineer!
Inmiddels zijn er al veel nominaties binnengekomen bij de redactie. Wil jij nog een student nomineren? Dat kan door vóór vrijdag 13 november een mail te sturen naar punt@avans.nl. Vermeld in de mail de naam van de student en waarom je deze persoon nomineert.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?