Terug naar overzicht

Nieuwe adjunct-directeuren bij AGZ en ATGM

Zowel bij de Academie voor Gezondheidszorg (AGZ) als de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) starten binnenkort nieuwe adjunct-directeuren.

hanneke ariensHanneke Ariëns start per 1 januari als adjunct bij AGZ. Ariëns was eerder directeur van de Pabo in Breda en daarvoor ook adjunct bij die academie. Bij AGZ gaat Ariëns samenwerken met directeur Nicole van Son, eerder vormden zij samen de directie van de Pabo.

Dominique Majoor is eerder al door het College van Bestuur benoemd als de nieuwe directeur van de Pabo.

ingrid kremersIngrid Kremers start per 1 februari als adjunct-directeur bij ATGM. Kremers werkt sinds 2009 bij Avans en was onder meer projectleider van Virtualiseren in het Onderwijs en programmamanager Hippocampus.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?