Noodopvang voor 500 asielzoekers naast Avans

  tilburg-belastingdienst-noodopvang-max-zij
  De locatie van Avans op de Cobbenhagenlaan in Tilburg krijgt nieuwe buren. Het gebouw waar tot vrijdag nog medewerkers van de Belastingdienst in zaten, wordt maandagmiddag in gebruik genomen als noodopvangplek voor maximaal vijfhonderd vluchtelingen.

  In allerijl wordt vandaag gewerkt aan het gereedmaken van het voormalige Belastingkantoor. Vrachtwagens met meubilair en levensmiddelen staan voor de deur. Er is spoed, vanmiddag wordt de eerste groep vluchtelingen al verwacht. Vanuit het Avansgebouw is de hele operatie goed te volgen. Zo worden er mobiele douchecabines geplaatst pal naast het grasveld van Avans.

  tilburg-belastingdienst-max
  Het is onduidelijk hoe lang de locatie als noodopvang gebruikt gaat worden.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.