Avansmedewerker filmt winterse Galderse Meren

  Zonneschijn en een laagje sneeuw, de ideale omstandigheden om prachtige beelden te maken van het Nederlandse landschap. Ronny Brouwers, medewerker bij de Academie voor Marketing en Business Management in Breda, vloog met zijn drone over de Galderse Meren.

  Brouwers deelt sinds een half jaar eigen drone-filmpjes en die van anderen op Instagram en Facebook onder de naam Droneheroes. ‘In een half jaar tijd heb ik bijna dertigduizend volgers gekregen’, vertelt hij tegen BredaVandaag.

  De wereld rond
  De medewerker externe relaties heeft in Shanghai en Bangkok gewoond en is al in 35 landen geweest. Het liefst zou hij van filmen zijn beroep maken. ‘Uiteindelijk zou ik graag de wereld rondreizen en de mooiste beelden schieten.’ De bestemming van zijn volgende reis staat al vast. ‘Korea, de Filipijnen en als laatste Thailand. Ik wil iedereen laten zien wat voor moois de wereld te bieden heeft.’

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.