Terug naar overzicht

Studenten Hogeschoollaan zijn liever op Lovensdijkstraat

Vier maanden zijn er voorbij sinds de vernieuwde locatie aan de Lovensdijkstraat is geopend. Tijd om de balans op te maken. Wat vinden studenten van het nieuwe gebouw?

Vooral Xplora is populair. Vincent, vierdejaars Commerciële Economie, en Raymond, vierdejaars Small Business and Retail Management, komen vanaf de Hogeschoollaan speciaal naar de nieuwe Xplora aan de Lovensdijkstraat om te studeren. ‘We zitten eigenlijk altijd hier. Het ziet er mooi uit en er is altijd genoeg plek. Op de Hogeschoollaan is het veel te druk.’

Geen kantine is jammer
Derdejaarsstudent Communication & Multimedia Design (CMD) Kiki vindt het vervelend dat ze zowel les heeft op locatie LA als op LD. ‘Nu moet ik tussen twee gebouwen heen en weer lopen, dat was in onze noodlokalen niet zo.’ Wel vindt ze het gebouw mooi ingericht. ‘Alleen jammer dat er geen kantine is in gebouw LA.’

Mede-CMD-studenten Bram en Steven, allebei derdejaars, balen er ook van dat er geen kantine is. ‘We willen hier ook gewoon kunnen eten. Zou er geen kantine op de bovenste verdieping komen? Nou ja, dan hadden we super veel trappen op moeten lopen, want we mogen de lift ook al niet gebruiken. Wat is er eigenlijk wel goed aan dit gebouw?’ grappen ze. Toch zijn ze blij dat ze weg zijn uit de containers aan de Hogeschoollaan. ‘Het is een stijlvolle locatie, we zitten hier goed.’

Punt. Of had jij nog wat?

student

'Nou ja, dan hadden we super veel trappen op moeten lopen, want we mogen de lift ook al niet gebruiken. Wat is er eigenlijk wel goed aan dit gebouw? (laatste alinea) Traplopen is gezond, dus niet klagen dit helpt tegen de kilootjes :D

2016-01-18 10:10:25

Meer lezen?