Studenten willen massaal betaald cocktails proeven

  cocktail_max
  Welke student wil nou niet betaald cocktails drinken? Hotshots, een shotjesbar in Amsterdam, is op zoek naar iemand die niet vies is van een drankje. Afgelopen woensdag ging de vacature online en binnen 24 uur had de shotjesbar al dik vierhonderd sollicitaties binnen.

  Overvloed aan reacties
  De shotjesbar klopte aan bij studentenuitzendbureau Studenttehuur.nl. Binnen no time stroomden de reacties binnen. ‘We zijn nu eigenlijk met het hele bedrijf full-time met deze vacature bezig. Want zoveel reacties krijgen we normaal gesproken écht niet binnen’, vertelt eigenaar Tom aan AT5.

  ‘Met een stuk of vijftig reacties ben je normaal gesproken tevreden. Maar dit? We weten ook nog niet zeker hoe we hier een vervolg aan gaan geven. Daar hakken we morgen een knoop over door. Er komt sowieso een tweede ronde, misschien moeten we dat maar doen in de vorm van een praktijktest!’

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.