Minister liet feuten aan zijn woning klussen

  ministervandersteurjustitie-maxTijdens hun ontgroening moesten tientallen aspirant-leden van het Leidse studentencorps Minerva werkzaamheden verrichten in de woning van minister Ard van der Steur, destijds universitair docent. Dat meldt NRC Handelsblad maandag.

  De nieuwe leden moesten onder meer het grindpad harken en een diner bereiden in het monumentale pand waar Van der Steur, tegenwoordig minister van Veiligheid en Justitie, een appartement heeft.

  Ook na studententijd
  Van der Steur, oud-lid van Minerva, zei aanvankelijk tegen de journalisten dat hij ermee was opgehouden toen hij docent werd. Later erkende hij volgens de krant dat de ‘klusnullen’ ook toen nog bij hem langskwamen.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.