Terug naar overzicht

Minister liet feuten aan zijn woning klussen

ministervandersteurjustitie-maxTijdens hun ontgroening moesten tientallen aspirant-leden van het Leidse studentencorps Minerva werkzaamheden verrichten in de woning van minister Ard van der Steur, destijds universitair docent. Dat meldt NRC Handelsblad maandag.

De nieuwe leden moesten onder meer het grindpad harken en een diner bereiden in het monumentale pand waar Van der Steur, tegenwoordig minister van Veiligheid en Justitie, een appartement heeft.

Ook na studententijd
Van der Steur, oud-lid van Minerva, zei aanvankelijk tegen de journalisten dat hij ermee was opgehouden toen hij docent werd. Later erkende hij volgens de krant dat de ‘klusnullen’ ook toen nog bij hem langskwamen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?