Nieuw Avansgebouw voornamelijk voor onderwijs

  quadrium-breda-maxQuadrium, het nieuwe Avansgebouw in Breda, zal voornamelijk ingezet worden voor onderwijs. Hierdoor kunnen op termijn de Bredase noodlokalen weggehaald worden. De diensteenheden van Avans blijven de komende jaren op de Bijster.

  Lesruimten
  In het Quadrium komen vooral lesruimten voor studenten. De exacte invulling wordt nog uitgewerkt in overleg met de academies. Ook komen er ruimten voor interne trainingen en opleidingen van medewerkers. Bijvoorbeeld van Professionaliseren@avans en de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB).

  De bedoeling is om in september 2016 een deel van het nieuwe gebouw in gebruik te nemen.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.