Terug naar overzicht

Vier jongeren vloggen over hun studentenleven

De website studenten.net start een real-life serie over het leven van een student. Want hoe ziet dat er nu écht uit?

Vier jongeren die zich allen in een andere fase van hun studie bevinden, schetsen dagelijks via video, audio, foto’s en teksten een realistisch beeld van hun leven. En dat bestaat uit meer dan in de kroeg hangen en af en toe een collegezaal van binnen zien.

Vloggers
Zo is Anniek (17) druk bezig met haar studiekeuze en heeft Kenza (20) bewust besloten thuis te blijven wonen. De 22-jarige Willem geniet daarentegen van zijn vrijheid op kamers en werkt hard om dat te kunnen betalen. En de afstuderende Rick (24) heeft net een bestuursjaar achter de rug.

De vloggers zijn hier te volgen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?