Terug naar overzicht

Avans Flow: onverwachte lessen van blije eikels

roze bril - maxSommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben veel energie en zien overal de zonnige kant van. Jeroen Busscher noemt ze ook wel blije eikels. Je kunt er veel van vinden, maar ze zijn vaak wel succesvol. Als je meer wilt weten, kom dan naar de Flowlezing op 21 april.

Tijdens de lezing op donderdagavond 21 april komt Jeroen Busscher vertellen over de ‘De kracht van de roze bril’, een boek dat hij heeft geschreven in 2013. In het compacte handboek lees je over hoe je je de principes van positiviteit eigen kunt maken en succesvoller, maar vooral ook gelukkiger kan worden.

Blije eikels
De kracht van de roze bril laat je zien wat je kunt bereiken met een positieve kijk op de werkelijkheid. In het boek legt Busscher aan de hand van dertig korte levensprincipes op een speelse manier uit waarom de blije eikel zo effectief is, en hoe je er zelf een kan worden. Daarnaast daagt Busscher je uit door middel van prikkelende statements, zoals: ‘Valt er nog wat te jatten?’, ‘Niet efficiënt is heel effectief’ en ‘Geen excuses voor de overlast’.

Lezing
De Avans Flow-lezing vindt plaats op donderdag 21 april op de Hogeschoollaan 1 in Breda in lokaal HF003. De inloop begint om half vijf en de lezing start om vijf uur. Je kunt je online aanmelden via Avans Flow.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?