Terug naar overzicht

Avansdocent doet mee aan Giels Talentenjacht

Jan Coppens, als docent economie verbonden aan de Bossche opleiding Bedrijfskunde MER, doet mee aan Giels Talentenjacht. Met zijn zelfgeschreven nummer ‘Ga met me mee’ hoopt hij de volgende ronde te halen.

De Avansdocent timmert als singer-songwriter al enkele jaren aan de weg. Coppens: ‘Naast mijn fijne baan als docent probeer ik zoveel mogelijk tijd over te houden om muziek te maken. Ik ben hier eigenlijk best laat mee begonnen, want ik was al 26, maar sindsdien heb ik het muziekvirus te pakken! Het lijkt me heel erg leuk om vaker met eigen repertoire naar buiten te treden en dus doe ik mee aan Giels Talentenjacht.’

Wedstrijd
Giels Talentenjacht is een online zoektocht, georganiseerd door 3FM-dj Giel Beelen. Aanstormende talenten kunnen tot 10 april een filmpje met een eigen nummer uploaden, en volgende week dinsdag wordt door Beelen een top 100 samengesteld en bekend gemaakt.

Coppens: ‘Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het liedje maar ook het aantal likes en views tellen mee.’ De Avansdocent hoopt door te dringen tot de top 100. ‘Er zijn veel fimpjes ingestuurd maar wie niet waagt, wie niet wint. Ik ben zelf in ieder geval heel tevreden met mijn liedje!’

Kijken en liken kan hier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?