Recensie: Miss You Already, lachen met kanker

  miss you already - maxHet is geen komedie, maar toch valt er veel te lachen. Het is geen drama, maar toch zal menig bioscoopganger met natte ogen de aftiteling bekijken. Miss You Already gaat over vriendschap in zware tijden.

  Milly (Toni Colette) en Jesse (Drew Barrymore) zijn altijd de beste vriendinnen geweest. Sinds hun jeugd hebben ze alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. Inmiddels zijn ze volwassen, Milly heeft kinderen en een goed baan, Jesse wil zwanger worden. Hun vriendschap komt echter op het spel te staan wanneer Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.

  Feelgood drama
  Miss You Already is een kruising tussen een feelgood chickflick en een realistisch, loodzwaar drama. Vooral hoofdrolspeelster Toni Colette speelt haar rol van nogal egocentrische vrouw erg goed. Drew Barrymore valt minder op als haar gedienstige vriendin.

  Hoe ga je om met kanker? Hoe deel je het met je gezin en vrienden? Dat zijn de belangrijkste vragen waarop Miss You Already een antwoord tracht te geven. Dat daarvoor een groot aantal film clichés uit de kast worden getrokken is de makers vergeven omdat de film uiteindelijk wel zijn doel bereikt.


  Miss You Already draait vanaf vandaag in de bioscoop.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.