Terug naar overzicht

Studium Generale: Turkije achter het nieuws

Nederlands Consulaat Instanbul maxTurkije beheerst de laatste maanden het nieuws. De rol van het land in de vluchtelingenproblematiek, bomaanslagen, president Erdogane en dit weekend het oppakken van een Nederlandse columnist. Hayati Akdag, docent bij de Academie voor Sociale Studies Breda (ASB) en zelf van Turkse oorsprong, trapt een nieuwe reeks Studium Generale af met een lezing over Turkije achter het nieuws.

Jaarlijks organiseert de ASB een Studium Generale voor studenten en medewerkers van Avans, werkers uit de praktijk en algemeen geïnteresseerden. Dit jaar gaan de lezingen onder meer over duurzaamheid en de vluchtelingenproblematiek.

Dit is het schema voor het Studium Generale 2016:
28 april – Turkije achter het nieuws door Hayati Akdag
12 mei – Duurzaamheid door Andre Walraven
19 mei – Vluchtelingen door Nikki Hesius en Mexi Panis
26 mei – Capabilty Approach door Erik Janssen
2 juni – Film en discussie over de rol van muziek in sociaal werk door Willem Blok
9 juni – Onderwerp nog niet bekend

De lezingen starten om 14.40 uur in lokaal HA401 bij Avans in Breda.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?