Terug naar overzicht

Fietsers halen 11.500 euro op met Tour d’Avans 2016

tourdavans16_maxZo’n 130 Avansmedewerkers en -studenten hebben vandaag 11.500 euro bij elkaar gefietst met de Tour d’Avans. Vanochtend vertrok even na half tien in Breda de eerste groep, de recreanten, naar Den Bosch. Het opgehaalde bedrag wordt gedoneerd aan drie goede doelen.

Elke Tour d’Avans-deelnemer heeft twintig euro betaald om mee te doen en kon daarnaast geld inzamelen. Verschillende academies hielden inzamelingsacties en de boekenmarkt in Xplora leverde 385 euro op. Ook cateraar Eurest deed een duit in het zakje en sponsorde de fietsers voor 1000 euro. Het uiteindelijke bedrag van ruim 5600 euro werd door het College van Bestuur aangevuld.

Kilometers door Brabant
Knowledge for Children, Project Songo Info en Ride 4 Kids zijn de goede doelen waarvoor de deelnemers reden. Ze werden aangedragen door Avansmedewerkers en kregen de meeste stemmen. Hiervoor fietsten de deelnemers zo’n 100 kilometer door Brabant. Er was ook een groep die wat extra kilometers maakte, zij waren na 150 kilometer weer terug in Breda. Daar was dit jaar ook de finish.tourdavans16_max2

Bekijk meer foto’s op Facebook:
//

//

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?