Terug naar overzicht

Bredase studenten winnen privéchauffeur

Privechauffeur - max

Vijf studenten Commerciële Economie uit Breda hebben een privéchauffeur gewonnen voor een dag en een nacht. Zij wonnen de prijs tijdens een bezoek aan het bedrijf Alphabet Carlease.

Brigitte, Reinier, Mitchell, Joeri en Lisa bedachten voor het autobedrijf het beste plan om de private lease-auto’s van het autobedrijf in de markt te zetten. Brigitte: ‘Ze werken bij Alphabet nu nog vooral met het business2business model. Ze wilden graag weten hoe ze beter met de consument om kunnen gaan. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht.’

Zo ver mogelijk
De studenten zijn blij met de prijs, al hebben ze nog geen idee waar ze de privéchauffeur mee naar toe willen nemen. ‘We zijn met vijf verschillende personen, iedereen heeft zo zijn eigen ideeën. De één zegt: laten we naar een festival gaan, de ander: we gaan overdag naar Bloemendaal en daarna stappen in Groningen. Mij lijkt het wel leuk om zo ver mogelijk te gaan, dus waarom niet Groningen? Ik ben er nog nooit geweest.’

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?