Terug naar overzicht

Entree station Breda vanaf vrijdag open; eindelijk verlost van trap

Ben jij ook zo klaar met het eindeloos trapklimmen als je vanaf station Breda richting de stad wil? Als de laatste veiligheidstests deze woensdag positief zijn, dan opent vrijdag 24 juni om 05.30 de langverwachte tunnel onder het station. Dat meldt Bredavandaag.nlimage

Met de opening van de tunnel verdwijnt de voetgangersbrug per direct. De tijdelijke fietsenstalling aan de Stationsweg blijft nog wel enige weken in gebruik.

Nieuwe fietsenstalling
Vanaf begin augustus gaan een nieuwe bewaakte en onbewaakte fietsenstalling open aan de centrumzijde. Dat wordt na de zomervakantie dus vaker de ov-fiets pakken in plaats van jezelf in de overvolle bus proppen.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Ano

Eindelijk! Was dit nou eigenlijk zo gepland (en had men dus niet nagedacht over minimaliseren overlast), of was dit overmacht?

2016-06-22 15:25:53

Meer lezen?