Terug naar overzicht

Is online gokken een bedreiging voor topsport?

AvD-poster_sportmarketing_A0.inddIn veel landen kun je geld inleggen op de sportwedstrijden en zo een aardig zakcentje winnen of verliezen. In Nederland is de kansspelmarkt nog niet zo ver. Eric Konings, Sports Betting Integrity Officer bij Unibet komt op 15 juni bij Avans vertellen hoe online gokken en een integere sport samen gaan.

Op 15 juni organiseren deeltijdstudenten Sportmarketing bij Avans het seminar ‘Get Inspired’. Een sportjournalist en een sportmarketeer zullen samen met een aanbieder van online gokken het debat aangaan over sport, fraude en kansspelen.

Wereldkampioen
Voormalig wereldkampioen wielrennen Leontine van Moorsel en haar man Michael Zijlaard vertellen over het leven na een succesvolle sportcarrière. Chris Woerts komt praten over de concepten die hij heeft ontwikkeld zoals het Holland Heineken House.

Het seminar is gratis en begint om 15.00 uur bij Avans in Breda. Inschrijven kan via avansdeeltijd.nl/getinspired

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?