Muizen bij Avans in Tilburg

  Foto: PixabaySinds anderhalve week komen er klachten binnen over een of meerdere muizen die rondlopen in het gebouw van Avans aan de Cobbenhagenlaan in Tilburg. ‘Het is zeker geen muizenplaag, maar je moet op tijd maatregelen nemen om te voorkomen dat het dat wel wordt.’

  De eerste klachten kwamen vanuit Xplora maar nu horen en zien ook medewerkers en studenten op plekken in het gebouw een muis. ‘We weten niet of het er een is die langzamerhand het hele gebouw gaat verkennen of dat het gaat om meerdere muizen’, zegt conciërge Rob van Wijk.

  Maatregelen
  Avans heeft een contract met Rentokill die vorige week al maatregelen hebben genomen en vandaag terugkomen voor een vervolgactie. ‘In elk groot gebouw zitten muizen. Het is niets bijzonders. Je moet alleen snel ingrijpen om te voorkomen dat het een plaag wordt’, zegt Van Wijk.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties