Terug naar overzicht

Muizen bij Avans in Tilburg

Foto: PixabaySinds anderhalve week komen er klachten binnen over een of meerdere muizen die rondlopen in het gebouw van Avans aan de Cobbenhagenlaan in Tilburg. ‘Het is zeker geen muizenplaag, maar je moet op tijd maatregelen nemen om te voorkomen dat het dat wel wordt.’

De eerste klachten kwamen vanuit Xplora maar nu horen en zien ook medewerkers en studenten op plekken in het gebouw een muis. ‘We weten niet of het er een is die langzamerhand het hele gebouw gaat verkennen of dat het gaat om meerdere muizen’, zegt conciërge Rob van Wijk.

Maatregelen
Avans heeft een contract met Rentokill die vorige week al maatregelen hebben genomen en vandaag terugkomen voor een vervolgactie. ‘In elk groot gebouw zitten muizen. Het is niets bijzonders. Je moet alleen snel ingrijpen om te voorkomen dat het een plaag wordt’, zegt Van Wijk.

Punt. Of had jij nog wat?

Breda

Vallen gaan plaatsen dus.. http://www.zelfmaakideetjes.nl/life-hacks/heb-jij-last-van-muizen-in-huis-of-in-de-schuur-maak-deze-diervriendelijke-muizenval-van-een-oude-plastic-fles-en-wat-hout/42119/

2016-06-02 11:26:10

Paula

Als je 2 muizen ziet rondlopen heb je 200 in de muren wonen. Zoals mijn huisbaas tegen mij zij toen ik naar naar nederland kwam: "welcome in Amsterdam!" maar dan in Tilburg XD

2016-06-01 13:37:12

Sietske Roozing

Eerste klachten sinds anderhalve week vanuit explora? Ik heb 2 opendagen geleden al een klacht ingediend omdat er bij het zitgedeelte van de kantine muizen liepen. Laatste keer in explora heb ik er zeker 8 zien lopen, maar "zeker geen muizenplaag"?

2016-06-01 12:47:18

Meer lezen?