Terug naar overzicht

Recensie: Now You See Me 2 is een geslaagde illusie

now you see me 2 - max 1Drie van de vier top-illusionisten die als een soort Robin Hood het grote geld van schurken verdelen onder de armen zijn terug in een nieuwe spektakelfilm die meer diepgang en humor heeft dan de eerste film.

Now You See Me 2 draait nog steeds om illusies en regisseur Jon Chu trekt zijn hele trucendoos open om van de strijd van de ‘four horsemen’ tegen een boosaardige techneut (gespeeld door Daniel Radcliffe) een geweldige bioscoopervaring te maken. Mede dankzij de bomvolle cast met Woody Harrelson, Morgan Freeman en Michael Caine lukt hem dat aardig. Vooral nieuwkomer Lizzy Caplan steelt de show.
now you see me 2 - max 2
Spektakel
De film is, net als een geslaagde illusie, een echte breinbreker met meerdere lagen. Vond je het eerste deel al goed te doen, of verlang je naar een spektakelfilm zonder helden in strakke pakjes maar met veel humor en een beetje diepgang dan is Now You See Me 2 een film die je zeker gezien moet hebben.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?