Terug naar overzicht

Filmfestival Breda toont werk van net-afgestudeerden AKV|St.Joost

Het Filmhuis Breda houdt vrijdag 8 juli voor de zesde keer een filmfestival waar werk wordt getoond van net afgestudeerde filmmakers van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St.Joost.

In de StadsGalerij aan de Oude Vest in Breda worden in vier rondes zestien korte films getoond, zowel fictie als documentaires. De rondes beginnen om 17.00, 18.30, 20.00 en 21.30 uur. Met een passe-partout voor 12,50 euro kun je aan alle rondes deelnemen. Studenten betalen 5,00 euro.

HET EINDE VAN HET GESLACHT VOS from Coen on Vimeo.

Ga bijvoorbeeld naar Het einde van het geslacht vos van Coen Eigenraam. De film gaat over een kleine fanfare in een donker bos die bepaalt over leven, dood, de loop der dingen. Een alwetende verteller reconstrueert een familiegeschiedenis van al te sterfelijke luciferfabrikanten. Een laatste zoon wordt waanzinnig en loopt de zee in.

Voor het hele programma klik je hier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?