Te land, ter zee en rijdende robots bij Werktuigbouwkunde

  WTBamfibie3-max
  Wie bouwt het snelste amfibievoertuig? En welke robot morst het minste water? Donderdag namen Bossche studenten Werktuigbouwkunde het tegen elkaar op in twee verschillende wedstrijden.

  In Boxtel presenteren de tweedejaarsstudenten hun amfibievoertuig aan elkaar. Het voertuig moet zowel op het land, als op het water uit de voeten kunnen. ‘Sinds februari zijn de studenten hier mee bezig geweest’, vertelt docent Ron Dolstra. Hij is tevreden met de eindproducten van de studenten. ‘Een aantal dingen werkten niet goed, maar dat is ook onderdeel van het leerproces.’

  Barbecueën
  De interne robotwedstrijd markeert het einde van het studiejaar voor de studenten Werktuigbouwkunde.Zij kunnen aansluitend nog aanschuiven bij de barbecue,georganiseerd door studieverenigingHet Koppel.Docent Sanders sluit de wedstrijddag af:‘Dit was het wel zo’n beetje.’

  Meer artikelen over

            

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  *Verplicht veld

  Reacties

   Er zijn nog geen reacties.