Oproep: lector zoekt studenten voor onderzoek bedrijven Oss

  lectorTonKollenbergimprovingbusiness-1920
  Lector Ton van Kollenburg , verbonden aan het lectoraat Improving Business, zoekt enthousiaste studenten die dit studiejaar in de regio Oss onderzoek willen doen naar de ontwikkelingen en omgevingssituatie zoals een makelaar, een restaurant en een autodealer.

  Vorig studiejaar vond het project voor het eerst plaats. Dit studiejaar wil Van Kollenberg het onderzoek verder voort zetten. Zodoende is het lectoraat opzoek naar een nieuwe groep geïnteresseerde studenten. Tijdens het onderzoek wordt er gekeken naar meerdere factoren die van invloed zijn op ondernemingen in de regio en de kennisbehoefte die daaruit voort komt.

  Vaardigheden ontwikkelen
  Van Kollenberg: “Je bent ongeveer vijftig uur bezig en er worden workshops gegeven waarbij je onderzoeks- en acquisitievaardigheden verder ontwikkelt onder begeleiding van het lectoraat en een onderzoekdocent.” Naast de begeleiding zullen er ook workshops worden gegeven.

  Vrije studiepunten
  Het onderzoek zal rond het najaar plaatsvinden. Van Kollenburg: “Vanuit jouw opleiding kun je hiervoor met (vrije) studiepunten worden beloond. Andere manieren van beloning zijn mogelijk in overleg.”

  Interesse?
  Wil je meedoen of wil je meer informatie, stuur dan vóór 15 september een mail naar lector Ton van Kollenburg (ajc.vankollenburg@avans.nl) of kenniskringlid Minou Schreuder (mn.schreuder-roijmans@avans.nl).

  Meer artikelen over

              

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.