Voorlopige schorsing voor Avansstudent die dreigtweet plaatste

  politielogo-1920
  Avans heeft besloten de student die dinsdag is aangehouden naar aanleiding van een dreigtweet voorlopig te schorsen.

  De hogeschool vindt het belangrijk om te zorgen voor rust voor de medestudenten, de organisatie en ook voor de betreffende student zelf, zo is te lezen op de website van Avans. Er is nog niet besloten of de student terug kan keren op school.

  In vrijheid
  De Avansstudent is dinsdag in Den Bosch aangehouden naar aanleiding van een dreigtweet. De hogeschool heeft aangifte gedaan. De student is woensdag aan het einde van de dag door de politie weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek loopt nog.

  Meer artikelen over

              

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.