Genomineerden Avans Afstudeerprijs 2016 bekend

  illustratie: Julika Runow

  De vijf beste scripties van studiejaar 2015/2016 zijn bekend gemaakt. Zij maken kans op de Avans Afstudeerprijs ter waarde van 1.500 euro.

  De genomineerden uit Breda zijn: Eline Nijhof (Pabo) met haar scriptie De kunst van peerfeedback en Aart-Jan Witte (Academie voor Marketing & Business Management) met Duurzaam produceren in de bouw.

  In Den Bosch zijn genomineerd: Rozemarijn Oudejans (Akademie voor Kunst en Vormgeving|St.Joost) met haar afstudeerwerk Burgerinitiatief, Jan van Uijen en Mike van Berkel (Academie voor HRM en Bedrijfskunde) met Value Based Healthcare en Paul de Meij en Stijn Neomagus (Academie voor Financieel Management) met Cost allocation at a non-profit organization.

  Kroon op het werk
  Achttien academies stuurden dit jaar hun beste scripties in. Astrit Verstijnen, projectleider bij Avans, schrijft: “Voor studenten is deze nominatie een kroon op het werk en de kans om met deze bijzondere prestatie voor het voetlicht te treden.”

  De winnaar wordt op 20 oktober bekend gemaakt in Den Bosch. Aanmelden voor de uitreiking kan hier.

  Meer artikelen over

                       

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.