Terug naar overzicht

Zangkoor Avans zoekt studenten en medewerkers

logo-tutti-avanti-1920Tutti Avanti, voorheen bekend als Avans Vocaal, het zangkoor bestaande uit medewerkers van de hogeschool zoekt nieuwe leden. Niet alleen medewerkers ook studenten kunnen zich aanmelden voor het koor.

Wekelijks repeteert het koor onder leiding van een dirigent en begeleiding van een pianist. Op het repertoire staan diverse moderne nummers. De komende maanden staan er meerdere optredens gepland onder meer in het kader van Serious Request.

Repetitie bijwonen
Wil je meezingen om te kijken of Tutti Avanti iets voor je is, kom dan gerust langs. Elke dinsdag repeteert het koor van 17.00 uur tot 19.00 uur in HA207. Voor meer informatie kun je ook een mail sturen naar: mtaj.schrover@avans.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?