Terug naar overzicht

Collegetour: poen, macht of passie?

poen
Money, power of passion. Wat is belangrijker? Dat is de hoofdvraag tijdens het gelijknamige evenement voor onder DJ La Fuente en voormalige topsporter Gregory Sedoc op 17 november in Breda in een college-tourachtige setting.

Wat doet geld met de gasten? Onder leiding van Marleen Janssen Groesbeek (lector Sustainable Finance en Accounting) worden zij aan de tand gevoeld over wat zij met hun geld doen. Naast La Fuente en Sedoc zijn ook Eric Smit, hoofdredacteur Follow the Money en Gilbert Gooijers, ondernemer, aanwezig. Cabaretier Roel Meijvis zorgt als ceremoniemeester voor een luchtige ondertoon tijdens deze speciale avond waarbij Engels de voertaal is.

De avond wordt georganiseerd door Avans in samenwerking met stichting Multatulilezing en vindt plaats in Mezz Breda. Aanmelden kan gratis via hun website. Ook studenten uit Tilburg en Den Bosch zijn welkom. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het event.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?