Terug naar overzicht

Future Fields: zij veroveren vanuit Breda de wereld

Foto: Michel Curl/FlickrDe namen Gilbert Gooijers en Lissete Jacobs zeggen je waarschijnlijk nog niet zo veel. Dat is jammer want beide ondernemers veroveren vanuit Breda de wereld. Tijdens Future Fields komen zij vertellen over het werken op de internationale markt.

Gilbert Gooijers is mede oprichter van CM Groep. Dit Bredase bedrijf met veel buitenlandse vestigingingen is een wereldspeler op het gebied van telemarketing en hoofdsponsor van NAC. Lisette Jacobs is directeur HR & Communicatie bij Lamb Weston, hét bedrijf achter de franse frietjes van McDonalds met een van de belangrijkste vestigingsplaatsen in Breda. Op donderdag 1 december zullen zij bij Avans vertellen over hun werkervaring.

Future Fields is een reeks van bijeenkomsten speciaal voor studenten, docenten en bedrijfsleven waarin de vakgebieden Commerciële Economie en Small Business en Retail Management centraal staan.

Aanmelden voor de bijeenkomst van 1 december kan via http://www.futurefields.nl/event/global-sales-trade/

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?