Terug naar overzicht

Punt zoekt de Avansstudent van het Jaar

studentvhjaar2016-1920Het einde van 2016 komt dichterbij. En zoals altijd kijken we dan even terug. Punt organiseert ook dit jaar de verkiezing van de Student van het Jaar. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Welke Avansstudent verdient die titel?

De Student van het Jaar is geen populariteitsverkiezing, maar een blijk van waardering. Wie viel dit jaar (in positieve zin) op? Wie liep net wat harder dan de rest? Wie maakte het verschil? Denk aan een student die uitblonk in zijn of haar sport, een student die uitzonderlijke studieresultaten behaalde of die zich inzette voor anderen. Iemand die een vereniging leidde of een bijzonder project uitvoerde.

Jesca Heijker, student Human Resource Management (HRM) in Breda, ontving vorig jaar de eervolle titel. Zij blies als voorzitter nieuw leven in bij de voorheen ‘slapende’ studievereniging Merlijn en zette de opleiding HRM meer op de kaart te zetten binnen de Academie voor Algemeen en Financieel Management.

Mailen maar!
We zouden het leuk vinden als jullie studenten willen noemen die de titel Student van het Jaar echt verdienen. Namen, vergezeld van een motivatie, graag vóór donderdag 24 november sturen naar punt@avans.nl.

We hopen op jullie bijdrage!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?