Terug naar overzicht

Regelmatig in bus of trein? Geef dan je mening

Foto: Flickr/Emile Krijgsman, https://flic.kr/p/vzbez3Maak jij intensief gebruik van je ov-studentenkaart? Zit je regelmatig in een overvolle bus of trein? Misschien ben jij dan het ideale panellid van het OV Reizigerspanel Brabant.

Als lid van het OV Reizigerspanel Brabant geef je vier keer per jaar jouw mening over het openbaar vervoer in de provincie. Deze informatie wordt gebruikt om het openbaar vervoer te verbeteren. Voor elke ingevulde vragenlijst ontvang je cadeaubonnen die je in kunt wisselen bij Bol.com of iTunes.

Zelf een bus besturen
Het OV Reizigerspanel is op zoek naar nieuwe panelleden. Schrijf je voor 14 november in en je maakt kans op een van de workshops ‘Zelf een bus besturen’.

Meer informatie over Reizigersoverleg Brabant is te vinden op www.reizigersoverlegbrabant.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?