Terug naar overzicht

De 7 leukste kerstfeesten bij Avans

kerst1920Het is weer die tijd van het jaar: kerstborrels, kerstdiners, kerstgala’s. Geen gebrek aan bij Avans. Punt maakte een overzicht van de leukste Avansbijeenkomsten in Breda, Den Bosch en Tilburg.

Breda
Studievereniging Merlijn (AAFM) organiseert 21 december een foute kersttruienborrel. Wel of geen lid van Merlijn? Dat maakt niet uit! De vereniging ziet de borrel als een uitgelezen kans om medestudenten beter te leren kennen. En er is een extra element toegevoegd: als je jezelf op aanwezig zet op het evenement op Facebook, maak je kans op een kersttrui.

bold
Studievereniging BOLD (CMD Breda) organiseert 22 december een gala met black tie als thema. Voor iedereen is er bij binnenkomst een glas champagne. Tickets zijn verkrijgbaar via hun website.

Diezelfde avond vindt elders in Breda ook het kerstgala van Studievereniging WE-FI (AMBM) plaats. De dresscode: black tie. Naast een hoop gezelligheid wordt er ook gedacht aan Serious Request. Er is een photobooth aanwezig waar je in ruil voor kleingeld een toffe foto kunt maken en er is een loterij met als hoofdprijs een boottocht over de Bredase singels voor jou en je vrienden. Tickets koop je via de website.

Den Bosch
Optimum SV, SV The Resistance, WTB S.V. het Koppel en ERROR418 bundelen hun krachten en organiseren samen Kerst(calatie)Borrel op 22 december. Speciaal voor alle studenten van AI&I. ‘Om dit nog aantrekkelijker te laten klinken gaan we jullie verblijden met een paar rondjes van de zaak. En dan dus niet om de rotonde heen, maar gewoon 3 fusten BIER!’

cmd
Kerst en eten zijn bijna synoniemen van elkaar. Studievereniging Uerius-Brabus (CMD Den Bosch) organiseert daarom op 14 december een kerstdiner voor de hele studie. Een driegangenmenu kost een tientje. Drank mag je zelf meenemen.

sv-animoso
SV Animoso bereidt zich vast voor op de feestdagen met hun eigen Foute Kerstparty 1.0 op 21 december. Trek je foutste kersttrui aan of ‘kom verkleed als Rudolf het rendier, het kan niet gek genoeg!’ Aldus SV Animoso. En een extra verrassing: bij binnenkomst staat er een grote kerstboom met kerstballen. Iedereen mag een kerstbal uitkiezen waar een verassing in zit.

Tilburg
S.V. Totus mag niet ontbreken in het rijtje. Ook dit jaar organiseert de Tilburgse vereniging een kerstborrel voor (oud)studenten. Studenten van alle Tilburgse academies zijn 22 december welkom. Vanuit de academies worden enkele fusten aangeboden en ‘zal tevens je maag niet ongevuld blijven!’

Organiseer jij zelf ook een gezellig kerstevenement? Deel het met ons in een reactie hieronder.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?