Terug naar overzicht

Avans verwijdert beeldschermen in toiletten Den Bosch en Lovensdijkstraat

BloetoiletOWB2-1920De spiksplinternieuwe BLOE-toiletten die je van allerlei informatie over Xplora, de open dagen en duurzaamheid voorzien worden verwijderd. De leverancier stopt ermee.

Het gaat om vijfhonderd gloednieuwe BLOE-schermen die worden verwijderd omdat de leverancier ermee ophoudt. Avans huurt de schermen van de leverancier. Tegelijk met het verwijderen van de panelen, worden de tegels erachter vervangen. De toiletten worden voorzien van een handmatige spoelknop die een hoop ergernis over -het gebrek aan- automatisch doorspoelen moet voorkomen. De urinoirs van de herentoiletten spoelen straks wel nog automatisch door.


BloetoiletOWB3-1920
Gloednieuw 

De toiletten zijn gloednieuw. Vanaf 2013 ondergingen alle toiletten op de Onderwijsboulevard 215 een renovatie waarbij de schermen en de toiletten geplaatst zijn. Ook in de nieuwbouw van AKV|St.Joost en de Lovensdijkstraat in Breda werden de interactieve toiletten geplaatst. Deze week beginnen de werkzaamheden bij de AKV|St. Joost in Breda, daarna volgen de Lovensdijkstraat en de Onderwijsboulevard. De hele operatie duurt tot april. Werkzaamheden die geluidsoverlast veroorzaken, gebeuren zoveel mogelijk’s ochtends, voordat de lessen starten.

Op zoek naar nieuwe leverancier
De spiegels in de deuren blijven nog wel hangen. Avans zoekt naar een leverancier die vergelijkbare schermen kan leveren tegen een aanvaardbare prijs. De kosten van alle werkzaamheden zijn voor rekening van de leverancier.

Punt. Of had jij nog wat?

Je bent niet alleen

Dat doen de damestoiletten op de Onderwijsboulevard ook. Of ze trekken niet door...

2017-01-28 20:15:19

...

De damestoiletten op de Lovensdijkstraat spoelen juist meerdere keren per wc-beurt door, in ieder geval bij mij. Misschien dat ze gewoon moeite hebben met zwarte kleding. xD

2017-01-27 08:56:56

Meer lezen?