Terug naar overzicht

Avansdocent is Raadslid van het Jaar in Eindhoven

Foto: Mark Frerker/GroenLinks EindhovenRik Thijs, docent bij de opleiding Mens en Techniek in Tilburg, is deze week uitgeroepen tot Raadslid van het Jaar in Eindhoven. Thijs is naast zijn werk bij Avans fractievoorzitter van GroenLinks in Eindhoven.

De jury roemde Thijs omdat hij ‘betrokken, fris, direct en bijzonder gedreven’ is. “Hij weet waarover hij spreekt, beschikt over een goede dossierkennis en is zichtbaar als raadslid.” Thijs zegt in een reactie dat hij er vooral trots op is dat duurzaamheid in Eindhoven op de agenda is gekomen.

Duurzame 100
De Avansdocent werd vorig jaar ook al verkozen tot een van de 100 duurzame jongeren van Nederland.

Punt. Of had jij nog wat?

Femke

Wat een mooie pluim voor je Rik. Naar wat ik van jou heb gezien, helemaal terecht! keep up the good work. groet!

2017-01-12 15:28:12

Meer lezen?