Recensie: xXx biedt non-stop actie en flinterdun verhaal

  xXx: Return of Xander CageSpectaculaire stunts op skateboards, gevaarlijke vrouwen en de nodige vecht- en schietpartijen. Geheim agent en extreme sporter Xander Cage (Vin Diesel) is terug in het derde deel van de xXx serie. En dat is opmerkelijk want in de tweede, minder succesvolle, film was de hoofdrol voor Ice Cube.

  Xander Cage werkt deze keer samen met de regering om te voorkomen dat een dodelijke wapen genaamd Pandora’s Box in handen valt van criminelen. Een flinterdun verhaal dat de basis vormt voor alles wat je van een actiefilm mag verwachten. En het mag gezegd worden xXx: Return of Xander Cage stelt niet teleur.

  Nieuw leven
  Non-stop actie, afgewisseld met wat droge humor en natuurlijk plotwendingen die je al aan ziet komen nog voor de film begonnen is. Vin Diesel blaast nieuw leven in de franchise en biedt een aantal van zijn medestanders genoeg ruimte om in de toekomst de wapenstok over te nemen.

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.