Aangepaste openingstijden carnavalsvakantie

  carnavalavans-946

  Voor de echte diehards die willen sporten of studeren tijdens de carnavalsvakantie: er gelden aangepaste openingstijden voor onder andere de Avansgebouwen, Xplora en de sportcentra.

  Maandag en dinsdag zijn de deuren van alle Avanslocaties gesloten. Van 1 tot 3 maart zijn de locaties weer open. Voor Xplora gelden er aangepaste openingstijden. Zo blijven de locaties binnen het Stationsplein en AKV|St.Joost in Den Bosch en Breda de gehele week gesloten. De andere Xplora’s zijn open van 08.30 uur tot 17.00 uur.

  Sportcentra
  Het BRESS Sportcentrum is zondag en maandag gesloten. De rest van de week hanteren ze het reguliere sportrooster. Het Sports Center in Tilburg is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Maandag en dinsdag tussen 10.00 en 22.00 uur. Het Sportiom is elke dag van 10.00 tot 16.00 uur geopend en op zondag en maandag kun je geen groepslessen volgen.

  Uitkaterborrel Breda
  Mocht je nou na vijf dagen feesten carnaval ontzettend missen: niet getreurd. SV Oase organiseert 9 maart een heuse uitkaterborrel in Café Dunne in Breda.

   

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • De locatie Onderwijsboulevard is gewoon open Linda.

  • Misschien een hele domme vraag, maar locatie Onderwijsboulevard in Den Bosch is dus wel open vanaf woensdag? I.v.m. bibliotheekbezoek voor literatuurstudie voor afstuderen! Dankjewel!