Terug naar overzicht

Inbraak Lovensdijkstraat Breda; laptop en harde schijf medewerker gestolen

LovensdijkstraatLVDBreda-1920Een laptop en een externe harde schijf zijn meegenomen bij een inbraak op de locatie van Avans aan de Lovensdijkstraat in Breda. De inbraak werd afgelopen dinsdag ontdekt.

De inbraak vond maandagavond 6 februari plaats toen het gebouw nog open was. In een docentenruimte van de Academie voor Engineering & ICT zijn kasten en lockers opengebroken. Daarbij zijn een notebook en een externe harde schijf van een medewerker ontvreemd.

Camerabeelden
Na ontdekking van de inbraak zijn direct de camerabeelden zeker gesteld en is de politie ingeschakeld. Die doet momenteel onderzoek.

De dieven zijn het gebouw ingelopen en konden binnenkomen in de docentruimte omdat de deuren niet afgesloten waren. Vanwege dit incident zijn de betreffende docentruimtes vanaf nu alleen nog tussen 9 en 16 uur zonder medewerkerspas toegankelijk.

Punt. Of had jij nog wat?

Henk

WOW DIT IS WEL ECHT EEN HEFTIG VERHAAL!!! xx anoniempje <3

2017-02-14 10:29:44

Meer lezen?