Terug naar overzicht

Voor welk goed doel lijdt Avans dit jaar zadelpijn?

tour davans-620De Tour d’Avans, de jaarlijkse fietstocht voor studenten en medewerkers, vindt dit jaar plaats op woensdag 17 mei. Je kunt nu meebepalen naar welk goed doel de opbrengst gaat.

Stemmen
Medewerkers van Avans hebben zes goede doelen aangedragen voor de Tour d’Avans KWF Kankerbestrijding, Stichting Ride4Kids, Stichting Vrienden Ashram, Stichting Adinkra, Medisch Centrum Togo J of het Vicky Brownhuis. Je kunt nog tot en met 3 maart stemmen voor het goede doel waar volgens jou de opbrengst naartoe moet.

Aanmelden
Je kunt je ook al aanmelden voor een van de verschillende fietstochten die allemaal starten en eindigen bij Avans in Den Bosch. Deelname kost minimaal 20 euro en de totale opbrengst gaat naar het goede doel waarop de meeste stemmen zijn binnengekomen.

Punt. Of had jij nog wat?

Leo

Laten we vooral niet de fout maken te denken dat b.v. het KWF wel als goed doel gekozen zal worden. Vorig jaar pakte die aanname uiteindelijk totaal verkeerd uit. Dus van belang dat zoveel mogelijk mensen hun intentie hier aangegeven.

2017-02-26 12:56:00

Meer lezen?