Terug naar overzicht

Wil jij meer weten over digitale communicatie?

twittersocialmediaonline-1920Facebook, Google, Snapchat en LinkedIn, we kunnen niet meer zonder. Speciaal voor studenten en medewerkers die meer willen weten over sociale media en digitale communicatie organiseert de opleiding Communicatie in Breda diverse colleges.

Op 9 maart en 3 april kun je workshops volgen die je online vaardigheden verbeteren. Profielen worden vergeleken in het eerste grote media- en communitygedragonderzoek van Avans.

Politiek
Op 15 maart, de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, kun je gastcolleges bijwonen over trends in sociale media en politiek met als sprekers Maaike Gulden van Social Media Club Breda en Chéline Ruhof van FleishmanHillard.

Annemiek Nerdepel geeft op 22 maart een kijkje in de keuken bij Frankwatching en op 31 maart en 7 april kun je aanschuiven bij Googletrainingen. In verschillende workshops leer je meer over bijvoorbeeld SEO en analytics.

Opgeven voor de workshops of lezingen kan via maandvandedigitalecommunicatie.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?