Nog twee dagen om je kandidaat te stellen voor medezeggenschapsraad

Denk jij dat het onderwijs beter kan bij Avans, heb je een mening over de nieuwbouwplannen of denk je dat Avans een betere werkgever kan zijn? Stel jezelf dan kandidaat voor de Avans Medezeggenschapsraad. Dat kan nog tot 22 april.

De Avans Medezeggenschapsraad is het centrale medezeggenschapsorgaan van Avans. De raad denkt mee over financiën en beleid van Avans maar geeft ook advies over allerlei zaken die er op de hogeschool spelen.

Lees ook: Waarom zou je je verkiesbaar stellen voor de Avans Medezeggenschapsraad?

Digitaal inleveren en nieuwbouwplannen
    De afgelopen jaren zette de AMR zit onder andere in voor het digitaal inleveren van werkstukken en scripties, de vijf-procent regeling voor docenten om het contact met de student te verbeteren, de nieuwbouwplannen van Avans en had de raad instemmingsrecht op de begroting.

Kandidaatstellingsformulier

Studenten en medewerkers van Avans kunnen zich kandidaat stellen via het kandidaatstellingsformulier(.pdf). Het formulier, met 30 handtekeningen, lever je vóór 22 april in bij Bureau Medezeggenschapszaken.  De verkiezingen vinden plaats op 29, 30 en 31 mei. Meer info vind je via Bureau Medezeggenschap op iAvans.