Terug naar overzicht

Win kaarten voor Technotheek in Zaal Vijf Breda

Technotheek strijkt 6 mei neer in de nieuwe Bredase club Zaal Vijf met duistere techno en None of the Above als headliner. Heb je de posters en stickers in de Bredase binnenstad al gespot? Mooi, want daarmee kun je vrijkaarten voor het feest winnen.

Theek Events van Thomas Bos, derdejaarsstudent Small Business en Retail Management in Breda, timmert hard aan de weg binnen de Bredase clubscene en Technotheek is inmiddels geen onbekende meer. Na meerdere succesvolle edities is het tijd voor een grotere locatie waar nog meer liefhebbers van techno een nacht kunnen doorhalen. 6 mei vindt de volgende editie plaats in de club Zaal Vijf.

De Rotterdamse DJ duo None of the Above klimt onder andere achter de draaitafels. Eerder draaide de artiesten al op Verknipt Breda, in Toffler in Rotterdam en tijdens Nachtcollege in Utrecht. Ook internationaal gaat het hen voor de wind met optredens in Frankrijk, België en Duitsland.

Punt mag 2×2 twee kaarten weggeven voor Technoteek. Die kun je op twee manieren winnen. De mannen van Theek Events hebben de Bredase binnenstad versierd met posters en stickers van Technotheek. Stuur een selfie met een poster of sticker óf beantwoord de volgende vraag: onder welke namen stond Zaal Vijf voorheen bekend? Noem er twee. Je kunt het juiste antwoord of de foto insturen naar punt@avans.nl tot en met donderdag 21 april.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?