Terug naar overzicht

#AMR2017 Alf Kurstjens: ‘Samenwerkende academies grote meerwaarde binnen Avans’

Op 29, 30 en 31 mei zijn de verkiezingen voor de Avans Medezeggenschapsraad. Studenten en medewerkers kunnen via verkiezingen.avans.nl een stem uitbrengen op één van de kandidaten uit hun geleding. De twaalf kandidaten uit beide groepen met de meeste stemmen, worden direct verkozen tot de raad.

De kandidaten schreven onderstaand artikel om zich voor te stellen.

Alf Kurstjens
3Dtech /ceramics AKV| St. Joost 

Waarom heb je je verkiesbaar gesteld voor de Avans Medezeggenschapsraad?
“Rare vraag, waarom zou je je niet kandidaat stellen? AVANS als verzameling van academies is een organisatie waar veel boeiende en dynamische veranderingen plaats vinden, om daar een positieve bijdrage aan te mogen leveren, met uiteraard de input die ik via mijn ogen oren uit mijn omgeving binnenkrijg, vind ik een mooie ervaring.”

Dit wil ik veranderen bij Avans:
“Als ik AVANS vergelijk met mijn vorige werkgevers, is er binnen de organisatie al veel mogelijk. Ik zou graag meer academie overschrijdende projecten willen zien. Samenwerkende academies en collega’s zie ik als grote meerwaarde binnen AVANS. Meer (door)groeimogelijkheden voor alle medewerkers. Werkdruk is een doorlopend item, dit nog beter in kaart brengen zie ik als een van mijn doelen.”

Waarom moeten medewerkers op jou stemmen?
“Als het zou moeten ..was ik al verkozen, maar helaas zo werkt dit niet.  Ik hoop dat bovenstaande antwoorden op de vragen, mijn AVANS-collega’s hier zich in kunnen vinden, en zo verleid worden om hun stem op mij uit te brengen.”

Benieuwd naar de andere kandidaten? Zie punt.avans.nl/medezeggenschap

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?