Terug naar overzicht

#AMR2017 Jelle van der Grind: ‘Betere faciliteiten en stijging waarde van diploma’

Op 29, 30 en 31 mei zijn de verkiezingen voor de Avans Medezeggenschapsraad. Studenten en medewerkers kunnen via verkiezingen.avans.nl een stem uitbrengen op één van de kandidaten uit hun geleding. De twaalf kandidaten uit beide groepen met de meeste stemmen, worden direct verkozen tot de raad.

De kandidaten schreven onderstaand artikel om zich voor te stellen.

Jelle van der Grind
Student Small Business & Retail Management Breda

“Mijn doel naast mijn eigen studie halen is ook het verbeteren van de onderwijsinstelling. Ik zet me in voor betere faciliteiten en een stijging in de waarde van diplomas!

Willen jullie betere faciliteiten en een diploma waar ze u tegen zeggen – stem dan op mij!”

Benieuwd naar de andere kandidaten? Zie punt.avans.nl/medezeggenschap

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?